Media

Mountainbike trails, skills en thrills

Zoals je ziet gaat het ons niet alleen om snelheid, skills en kracht. We nemen je mee om vooral op de fiets te genieten van wat de omgeving te bieden heeft. Dat zie je niet altijd goed met veel snelheid. Natuurlijk houden wij ook van de adrenaline die het mountainbiken je geeft en de vele manieren waarop we dat tegenkomen vind je in onze promo’s! Kijk zelf maar. Als je geïnspireerd raakt, klopt dat volledig.

Check wat we als fietsgids al gedaan hebben en ga eens na of dat iets is wat je ook zou willen doen, kunnen doen, of gaat doen! Onze trips brachten ons al in Madeira, Italië, Alpen, Vogezen, Kroatië, Ardennen, Eifel, Schotland, Wales, Engeland en in de meeste gevallen vaker dan eens.

Mountainbike trails, skills en thrills
Dolomite Dynamite on the MTB
Mountainbike trails, skills en thrills

Avontuur – Mountainbike trails, skills en thrills

Dus het mag duidelijk zijn dat we graag op pad gaan naar avontuur. En dat we je graag laten zien waar je dat kunt vinden, ook in de achtertuin van Utrecht. We kunnen op aanvraag zelfs je tocht vastleggen en er een promo voor jou en je groep van maken! Geen eigen fietsen? Deze gasten hebben fully’s en hardtails voor je klaarstaan.

Sowieso is een toffe edit van jou en je vrienden op 1 van de mtb trails op de Utrechtse Heuvelrug leuk om te hebben! Een goede jump op Zeist, strakke lijn in een Lage Vuursche kombocht, geïmproviseerde drop op Austerlitz of een keurige faceplant in het zand van de Soester duinen? We hebben het in elk geval op film! Hierdoor is het leuk om naderhand terug te zien. Zoals hier:

Mountainbike weekend Ardennen

Kom en zoek ons op, laat ons weten wat je wilt doen, wat je wilt verbeteren, waar je wilt fietsen en hoe lang je even van de radar wilt zijn. Want al die dingen kunnen wij voor je regelen. Een dagje geen gedonder. Dus alleen jij, de natuur en een heerlijke flow!

Mountainbike trails, skills en thrills
Flow op het mtb trail Hooge Vuursche